پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

آمریکا هر جا که تلاشی کرده ضربه‌ای به ایران وارد کند پوزه‌اش به خاک مالیده شده

‌فرمانده مرزبانی ناجا: آمریکا هر جا که تلاشی کرده ضربه‌ای به ایران وارد کند شکست‌خورده و به‌نوعی پوزه‌اش به خاک مالیده شده که نمونه‌های مختلفی از جمله طبس در تاریخ معاصر وجود دارد، آمریکا در طبس تهدید خود را عملی کرد و شکست سختی خورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر ، سردار سرتیپ قاسم رضایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران بابیان اینکه دشمنی ما با آمریکا سابقه 40 ساله دارد، اظهار داشت: آمریکا از سال 57 تاکنون تمام‌ مسیرهای نامشروع را علیه جمهوری اسلامی ایران رفته و 40 سال است که توطئه می‌کند و رجز می‌خواند.

 

وی افزود: آمریکا هر جا که تلاشی کرده ضربه‌ای به ایران وارد کند شکست‌خورده و به‌نوعی پوزه‌اش به خاک مالیده شده که نمونه‌های مختلفی از جمله طبس در تاریخ معاصر وجود دارد، آمریکا در طبس تهدید خود را عملی کرد و شکست سختی خورد.

 

سردار رضایی با بیان اینکه رجزهای بیهوده این‌ها بر مردم ایران هیچ تأثیری ندارد، گفت: به‌عکس می‌شود گفت که تهدیدهای دشمنان انسجام بخش کشور ماست چون ملت جمهوری اسلامی ایران محوری دارد به نام ولایت‌فقیه که نقطه اتحاد‌بخش کشور است.

فرمانده مرزبانی کشور ادامه داد: به تفسیر تئوریسین‌های استکباری، جمهوری اسلامی ایران دارای دو بال سبز و سرخ بوده که بال‌سرخ را به نشانه شهادت و عدم ترس از مرگ و بال سبز نشانه انتظار است و زرهی دارد به نام ولایت‌فقیه که آن‌قدر اوج گرفته دیگر قابل‌دسترسی نیست.

 

وی در‌باره ورود ناو هواپیمابر آمریکایی به خلیج‌ فارس گفت: اگر ناوی بیاید و برود می‌خواهد B50 باشد یا B100 تفاوتی برای ما ندارد ما همیشه برای مقابله با انواع تهدیدات آماده هستیم.

سردار رضایی ادامه داد: ورود و خروج ناوها بر اراده این ملت اثری ندارد همان‌گونه که در سال گذشته دیدید باوجود فشارهای اقتصادی وقتی مقام معظم رهبری فرمودند 22 بهمن 97 تماشایی خواهد بود مردم به خیابان‌ها آمدند و 22 بهمن تماشایی را رقم زدند.

فرمانده مرزبانی کشور تصریح کرد: این رابطه‌ی بین رهبری و مردم سبب شکست‌ناپذیری جمهوری اسلامی ایران شده و همه‌‌این یاوه‌گویی‌ها و رجزخوانی‌های بی‌جا را خنثی کرده است.

 

سردار رضایی بابیان اینکه تهدیدات دشمن مسئله جدیدی برای ملت ایران نیست، گفت: امروز در کشورهای پیرامون ما با انواع تهدیدها ازجمله تهدیدهای تروریستی که ساخته دست دشمن است مواجه هستیم. همه دیدند که آمریکایی‌ها در عراق، سوریه، افغانستان و پاکستان چه کردند و چگونه مردم این کشورها از ناامنی به وجود آمده رنج می‌برند.

وی بیان داشت: بااین‌وجود همه پیش‌بینی‌ها انجام‌شده و ما در مرزهای خود دغدغه‌ای نداریم. از سوی دیگر مرزنشینان همواره پشتیبان مرزبانان هستند و همه دستگاه‌های امنیتی مسائل مختلف را رصد می‌کنند.

 

فرمانده مرزبانی کشور با اشاره به فعالیت داعش در افغانستان عنوان کرد: تروریست‌ها در سوریه و عراق شکست خوردند و اکنون گروه داعش را به افغانستان انتقال دادند؛ این خبرها نشان‌دهنده عدم توانایی آن‌ها از نفوذ به مرزهای غربی کشور است و در مرزهای شرقی نیز کاری از پیش نمی‌برند.

 

سردار رضایی بابیان اینکه اکنون در مرزهای غربی و شرقی دغدغه‌ای برای نفوذ گروهک‌های تروریستی نداریم، گفت: اکنون بیشترین مشکل ما در مرزهای شرقی به‌ویژه مرز افغانستان بحث قاچاق مواد مخدر است.

 

وی تصریح کرد: از حدود 20 سال پیش تاکنون کشت مواد مخدر در افغانستان بیش از 45 تا 50 برابر افزایش‌یافته یعنی اگر در سال 2000 حدود 200 تن تریاک کشت‌شده این رقم امروز به بیش از 9000 تن رسیده است.

فرمانده مرزبانی کشور از میزان کشفیات مواد مخدر در یک ماه گذشته خبر داد و عنوان کرد: امسال در یک ماه گذشته بیش از 8 تن مواد مخدر در مرزهای شرقی کشور کشف شده که نیروهای مرزبانی در درگیری با اشرار اجازه ورود و توزیع آن را در کشور ندادند.

 

سردار رضایی ادامه داد: خوشبختانه مذاکراتی با مرزبانی افغانستان انجام و همکاری بسیار خوبی در این زمینه آغاز شده که با توجه به مذاکرات هفته‌های گذشته با پاکستان نیز ارتباط بسیار خوبی برقرار کردیم و اکنون ارتش پاکستان یگان‌هایی را به صحنه آورده و بهترین فرصت را برای مرزبانی دو کشور پاکستان و ایران به وجود آورده است.

وی درباره همکاری سازمان‌های بین‌المللی در مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: ما تاکنون فقط شاهد شعارهای سازمان‌های بین‌المللی بودیم و تا به امروز هیچ پشتیبانی و هیچ حمایتی و همکاری میدانی با ما نداشتند.

 

فرمانده مرزبانی کشور تصریح کرد: از سازمان‌های بین‌المللی انتظامی رود در بحث تجهیزات موردنیاز، مقابله، کشف و رسد قاچاق مواد مخدر با مرزبانی جمهوری اسلامی همکاری کنند.

 

سردار رضایی تأکید کرد: این سازمان‌ها اگر می‌خواهند به شکل واقعی شعارهایشان به عمل تبدیل شود باید تجهیزات متناسب با مبارزه مواد مخدر را در اختیار رده‌های مقابله به‌ویژه مرزبانی قرار دهند.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده